Mercedes-Benz Autoservice vd Akker

Geopend tot 22.30

autobedrijven - Mercedes-Benz Autoservice vd Akker - kaartoverzicht

Mercedes-Benz Autoservice vd Akker

Als Mercedes-Benz rijder hecht u veel waarde aan een optimaal rijcomfort met inzet van de meest geavanceerde technologie, topkwaliteit materiaal, oogstrelende vormgeving en duurzaamheid. Allemaal elementen die het rijden in een Mercedes-Benz zo plezierig maken. Kiezen voor Mercedes-Benz is een keuze voor kwaliteit op basis van goed advies en een professionele ondersteuning. De dienstverlening van uw dealer dient van hetzelfde uitzonderlijke hoge niveau te zijn als de auto waarin u rijdt.
Autoservice van den Akker B.V. is uw betrouwbare partner in autozaken met een degelijke en zeer uitgebreide dienstverlening. Of u nu komt voor onze Stergarage of showroom, voor een compleet nieuw model of een karaktervolle occasion, een personen- of een bedrijfsauto, voor verzekeringen, leasing of financiering: wij doen er alles aan om u het autorijden zo aangenaam mogelijk te maken.
Uw rijplezier is ons uitgangspunt!
Vanaf de start in 1990 heeft Autoservice van den Akker B.V. altijd de wensen van de klant centraal gesteld. Zo hanteren we korte lijnen in een overzichtelijke organisatie waarin kwaliteit en service voorop staan. Die kwaliteit vindt u uiteraard terug in de auto's, onderdelen en accessoires die wij u aanbieden. Met de naam Mercedes-Benz als absolute garantie. Maar wij streven die topkwaliteit ook na in onze Stergarage waar uitsluitend hoogopgeleide, in Mercedes-Benz gespecialiseerde technici actief zijn.

Op uw wenken bediend.
Om u volop in de gelegenheid te stellen ons te bezoeken, staan onze deuren van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur voor u open. Zaterdags bent u van harte welkom van 08.30 uur tot 17.00 uur. Of het nu voor een vraag is, een grotere of kleinere storing of gewoon om te informeren naar de nieuwste ontwikkelingen. Ook bieden wij u als vaste klant het gemak van ophaal- en terugbrengservice op uw huisadres in het geval van een onderhoudsbeurt of reparatie.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Mercedes-Benz Autoservice vd Akker

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Mercedes-Benz Autoservice vd Akker

  • Airco onderhoud
  • Auto lease
  • Auto-aanpassingen
  • Autoalarm inbouwen
  • Onderhoud
  • Ruit reparatie
  • Schadeherstel
  • Verkoop en montage van onderdelen

Openingstijden

Open
Sluit om 22.30
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 20.30
woensdag8.00 - 20.30
donderdag8.00 - 22.30
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdag9.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Een thuiskomer voor een Smart 4x4 de PS-708-L
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De autobedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Mercedes-Benz Autoservice vd Akker
Vluchtoord 35
5406XP Uden

+31 (0)413 251951

Links

Website

Deel deze pagina

Mercedes-Benz+Autoservice+vd+Akker img