Nijsingh Autobedrijf

Nijsingh Autobedrijf

Autobedrijf Nijsingh kiest voor Bosch Car Service!
Bij Autobedrijf Nijsingh is alles anders voor uw auto, want het is een nieuw bedrijf bij u in de buurt: Bosch Car Service

Een autobedrijf met uitsluitend vakmensen die met verstand uw auto onder handen nemen. Vakmensen die ook werkelijk hun vak verstaan, want achter dit nieuwe autobedrijf staat een naam van formaat.

Bosch Car Service
Bosch is in europa de grootste leverancier van hoogwaardig componenten als benzine- en dieselinspuitsystemen, ABS en elektronische ontsteking voor alle merken auto's. Daarnaast biedt Bosch een breed programma kwaliteitsonderdelen aan, zoals bougies, wisserbladen, accu's, remmen, filters, starters en generatoren en verlichting.

Bij Bosch Car Service kan u zeker zijn dat uw auto de service krijgt die hij verdient, namelijk de beste service. In uw regio kan u vanaf nu terecht bij het Bosch Car Service Autobedrijf Nijsingh, een bedrijf dat zijn jarenlange ervaring en zijn sterke naam verbonden heeft aan die van Bosch.

Net als alle Bosch Car Service bedrijven volgen wij permanent training bij Bosch en beschikken we over alle benodigde technisch en diagnoseapparatuur.

Bij Autobedrijf Nijsingh staat u als klant centraal en krijgt u gegarandeerd een persoonlijk en vakkundig advies met duidelijke afspraken over tijdsduur en prijs van de reparatie aan uw auto.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De autobedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Nijsingh Autobedrijf
Hugo de Grootstraat 5
7942HA Meppel

+31 (0)522 260050

Deel deze pagina

Nijsingh+Autobedrijf img