Suzuki Autobedrijf Doornbos

Suzuki Autobedrijf Doornbos

Welkom op de webpagina van Suzuki Autobedrijf Doornbos op autobedrijf-in.nl - de beste autobedrijven website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Suzuki Autobedrijf Doornbos

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding w bos

  1 

slechte ervaring met dit bedrijf. Suzuki Swift van dik eur 8000 gekocht, en die had vanaf begin af en toe startproblemen. Auto is 4x terug geweest voor onderzoek, en ondanks vervangen startmotor hebben ze oorzaak niet kunnen vinden. Ze verzochten mij om een geluidsopname met mijn mobiel te maken van het starten, want aan de hand van deze geluidsopname konden zij wel een conclusie trekken en oorzaak traceren!!! Maar omdat de auto niet altijd weigerde zag ik me iedere x bij starten al zitten!! En anders moest ik de auto maar een maand bij hun achter laten!! Dan koopt je een auto van dik 8000 euro en krijg je dit!! ik was er zo zat van dat ik na een halfjaar gelul een andere auto heb aangeschaft die wel iedere keer start. Doornbos begreep mijn kant bevestigden ze per mail!! Maar van enige coulance wouden ze niet weten!!! Baggerbedrijf. voor mij 1x en nooit weer, ook voor reparaties niet ( bij vervangen startmotor hebben ze koelvloeistofreservoir los op motorblok laten liggen, en dat gad dikke rookwolken! ).

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De autobedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Suzuki Autobedrijf Doornbos
Europaweg 36
9931AA Delfzijl

+31 (0)596 615253

Deel deze pagina

Suzuki+Autobedrijf+Doornbos img