Litmaath Coevorden Auto

Gesloten (ma 08.00 - 18.00)

Toon openingstijden

autobedrijven - Litmaath Coevorden Auto - kaartoverzicht

Litmaath Coevorden Auto

In 1949 werd Ben Litmaath compagnon van de weduwe Flapper, eigenaresse van Garage Flapper te Slagharen. Rijwielhandel, reparatiewerkplaats voor auto's, taxiverhuur.

In 1952 werd hij directeur/eigenaar van Volkswagenbedrijf B.Litmaath.

Er werd een woning met werkplaats gebouwd aan de Krimweg in Coevorden ten behoeve van de verkoop en reparatie van het automerk Volkswagen. In 1953 nam Ben Litmaath samen met zijn vrouw Tonnie Grondhuis intrek in dit pand.

In 1962 werden een showroom met werkplaats en een woonhuis gebouwd aan de Looweg 22 in Coevorden. Dit werd in 1963 betrokken. In 1978 werd de samenwerking met Volkswagen beëindigd.

Na vervolgens vele jaren Fiat-dealer te zijn geweest, werd besloten om ook deze samenwerking te beëindigen. Sindsdien is Auto Litmaath Coevorden een universeel garagebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring !

Bovendien levert Auto Litmaath alle modellen van ieder gewenst merk. Zowel nieuw als gebruikt!

Auto Litmaath en AutoCrew:
Uw eigen garage gecombineerd met de ervaring en kennis van Autocrew
Auto Litmaath is al sinds 2003 aangesloten bij en via het Duitse AutoCrew-concept.
AutoCrew is een nieuw werkplaatsconcept voor de universele garages. De Autocrew-garagehouder wordt ondersteund doormiddel van opleidingen in combinatie met het gebruik van de diagnoseapparatuur en –software van Autocrew. De AutoCrew partner biedt daarnaast een uniforme en herkenbare uitstraling en de mogelijkheid tot het uitwisselen van informatie met zijn collega’s.
Kortom, de perfecte combinatie van zijn of haar garage en al het goede van Autocrew !
Waarom kiezen voor Autocrew?
Door te kiezen voor een Autocrew-garage verzekert u zich ervan dat uw auto door gedegen opgeleide medewerkers wordt onderhouden die met de modernste apparatuur van Autocrew werken. Toenemende uitdagingen voor een garage zijn o.a. dat voertuigsystemen en onderdelen steeds ingewikkelder worden.
Bij Auto Litmaath, onder de vlag van Autocrew, zijn wij opgewassen tegen deze uitdagingen.

Wij leveren alle merken autobanden tot 20 inch: zomerbanden, winterbanden en Mud- en Snowbanden. Stalen velgen of licht metalen velgen voor personenwagens, bestelauto's, SUV's, alles is mogelijk. Wij komen wanneer u dit wilt zelfs de auto bij u ophalen, en leveren de auto met nieuwe banden weer bij u af, uiteraard tegen meerprijs. Indien gewenst zelfs incl. schoonmaken (binnen en buitenkant van uw auto).

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Litmaath Coevorden Auto

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Litmaath Coevorden Auto

  • Reparatie

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdag10.00 - 16.30
zondagGesloten

Recensies

Profielafbeelding de vries

  4 

Je mag een boek nooit beoordelen aan de hand van de kaft. Dat geldt ook voor dit bedrijf. Van buiten misschien (zeker) niet het meest oogstrelende pand. Maar van binnen vol met vakkennis en enthousiasme. Klein maar fijn. Aandacht voor de klant. Reparaties in overleg. Geen onverwachte kosten. Geen wonder dat dit bedrijf al ruim 60 jaar in Coevorden is gevestigd!

1 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De autobedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Litmaath Coevorden Auto
Krimweg 22
7741KJ Coevorden

+31 (0)524 513141

Deel deze pagina

Litmaath+Coevorden+Auto img